8 червня о 13:06 за 60 кілометрів від Луцька у Дубно Рівненської області стався вибух на нафтобазі WOG без подальшого горіння.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Рівненській області.

"Під час планових робіт по заміні запірної арматури при закачуванні повітря для перевірки герметичності не витримали болтові зєднання. Через що і сталась непередбачувана ситуація, під час якої кришку від резервуарного люка відкинуло за територію нафтобази," - розповіла "Знай" Людмила Тибольчук, керівник департаменту з маркетингу ТОВ "ВОГ Рітейл".

Читайте також: На палаючу нафтобазу заходять пожежні танки

За її словами, на нафтобазі м. Дубно нафтопродукт наразі відсутній. Постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Один із працівників відбувся емоційним стресом. Його доправили каретою швидкої допомоги до медичного закладу для подальшого обстеження.

На місці події працювали 17 рятувальників та 3 одиниці техніки 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також 1 пожежна автоцистерна місцевої військової частини.

На охолодження резервуарів та запобігання загоряння подавалося 2 повітряно-пінних стволи та 7 водяних стволів. Наслідки вибуху на Дубенській нафтобазі вже ліквідували.