Біля станції метро "Арсенальна" міліція затримала кур'єрів злочинної групи, які розвозили по Києву "відмиті" гроші. Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

"Шахраї, кур'єри злочинної групи намагалися сховатися й уникнути затримання на гарячому — чинили опір міліції. Але їх заблокував і затримав бойовий спецпідрозділ МВС у центрі Києва", — написав він.

"Трохи деталей про суть операції. Мова йде про викриття банди, підозрюваної в розкраданні, організованому з "Прайм-банком" у сумі 169,8 млн. грн.. А також в організації безподаткової "прокачки" готівки — через фіктивні фірми конвертаційного центру з об'ємом обігу близько 1,5 мільярда гривень", — йдеться у дописі Авакова.

Також міністр внутрішніх справ зазначив, що у машині підозрюваних вилучили зброю та 500 тис. грн.

"Кур'єрів затримали. Йдуть обшуки в банку і ще за 8 адресами дислокації учасників групи. Вилучають значно більші суми грошей і затримують учасників злочинної схеми", — додав він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Патрульна служба в Києві почне роботу 4 липня - Аваков

"Так, із застосуванням зброї і з силовими діями. Але іншого для знахабнілого криміналітету - не буде!" - пише Арсен Аваков.