В Одесі в ніч на 12 червня прогриміли два сильні вибухи. Перший вибуховий пристрій спрацював в 2:10 на перехресті Великої Арнаутської та Старопортофранківської. Через 10 хвилин пролунав інший вибух на Адміральському проспекті. В результат були пошкодженні два білборди з патріотичною агітацією.

Про це повідомляє Dumskaya.net.

Вибухи було чути майже у всіх районах міста - на Фонтані, Черемушках, в центрі і навіть в селі Нерубайське. На вулиці Мечникова від вибухової хвилі повибивало шибки. Дісталося також газетного кіоску, який знаходиться поруч.

Читайте также: На Одеській залізниці стався вибух

Нагадаємо, за останні місяці в Одесі сталася серія терактів. Проте правоохоронці і досі не встановили їх організаторів. В самому місті почалося антитерористичне відпрацювання спільними зусиллями міліції, СБУ, Нацгвардії та військових. 4 червня на Одеській залізниці вночі підірвали вантажний потяг. До цього терористи атакували будівлі, в яких знаходяться офіси та приміщення проукраїнських організацій та волонтерських центрів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще