Instagram 26-річної дівчини під ніком nude_yogagirl набирає все більше популярності через неймовірно красиві чорно-білі світлини, у яких дівчина, котра займається йогою, позує абсолютно оголеною.

Про себе користувачка соціальної мережі не розповідає багато, а її справжнє ім'я невідоме до цього часу. В інформації вона тільки вказала, що любить фотографувати та займатися йогою. А її сторінка з фото – це спосіб показати усім натуральну красу людського тіла.

Читайте також: Чуттєвість і пристрасть в чорно-білих знімках (фото)

Незважаючи на те що практично на всіх світлинах дівчина повністю гола, фото не справляють враження вульгарності, оскільки і пози, і світло настільки професійно виставлені, що глядач бачить тільки дійсно красиве тіло та надзвичайно складні асани.

Сьогодні на сторінку nude_yogagirl підписані понад 413 тисячі людей і їх кількість постійно зростає. Кожна нова світлина дівчини набирає десятки тисяч переглядів і захоплених коментарів уже в перші кілька годин після публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Власниця цього аканту стала прикладом для багатьох жінок, надихнувши їх займатися йогою та вдосконалювати своє тіло.