На нафтобазі біля Василькова вибухнула ще одна цистерна з бензином. Про це у Фейсбуці повідомляє командир батальйону "Ведмеді" Маруся Звіробій.

Міський голова Василькова Сергій Сабов написав на сторінці у Facebook про новий спалах.

"Сьогодні близько 11.30 сталося загорання однієї ємності БРСМ. Постраждалих немає. Населенню Василькова загрози немає. МНС продовжує охолоджувати ємності. Вітер відносить дим середньої інтенсивності в сторону Глевахи та Києва", - пише він.

У суботу вранці прес-служба Держслужби з НС повідомила, що станом на 08.00 здійснюється поливання території нафтобази та охолодження резервуарів.

Пізніше стало відомо, що горять два резервуари.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У боротьбі з вогнем задіяні 24 людини особового складу та 4 автоцистерни", - повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Матеріал по темі: Сім'ї загиблих у пожежі на нафтобазі отримають по 200 тисяч гривень

Нагадаємо, що 8 червня о 17:29 на території нафтобази "Побутрембудматеріали" у смт Глеваха по вул. Південна,1 Васильківського району Київської області розгорілася масштабна пожежа. Зранку 9 червня стався вибух, по тривозі підняли Нацгвардію.