До свого 56-го дня народження іспанський актор Антоніо Бандерас зробив собі розкішний подарунок. Відтепер він є власником модного лейблу, пише The Local.

Про те, що збирається спробувати себе у дизайні одягу, Бандерас заявляв ще рік тому. Тепер же він випускає свою першу чоловічу колекцію, що втілює, за його словами, пристрасть, дух і життя. Стиль представленого одягу названий класичним.

Читайте також: Донька Осборна приміряла вбрання від українського дизайнера

Партнером актора-модельєра стала скандинавська компанія Selected Homme. Її товари є в різних мережах, в тому числі в Asos і Urban Outfitters.

Антоніо Бандерас не тільки створюватиме власне вбрання, а і втілить образ засновника легендарного будинку моди Джанні Версаче у фільмі про життя та діяльність цієї людини. Як писав раніше "Знай", аби вжитися у роль, актор записався в елітну школу модельєрів

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще