Телеканал СТБ запускає зйомки чергового шоу "Холостяк". І нарешті стало відомо ім'я наступного, вже 7-го, Холостяка України. Ним стане 29-річний чемпіон з плавання, майстер спорту міжнародного класу Дмитро Черкасов.

7-ий Холостяк родом з Дніпра. Він є 15-ти кратним чемпіоном України серед юніорів і вже десять років плаває за один з найбільших турецьких спортивних клубів Fenerbahçe, куди потрапив завдяки своїм досягненням, повідомляє gogetnews.

Читайте також: Як живуть холостяки світу

В проект Дмитро Черкасов прийшов , щоб знайти своє кохання. За його словами, успішна спортивна кар'єра не заважає йому спілкуватися з дівчатами, але він хоче знайти свою єдину.

Дівчатам, які претендуватимуть на завидного нареченого ми "по-секрету" повідомимо, що Дмитро захоплюється велопрогулянками і риболовлею. Однак, він також любить і пасивний відпочинок з книгою. З кулінарних уподобань Дмитро надає перевагу м'ясу і морепродуктам.

Як повідомляв сайт znaj.ua, зірка шоу "Холостяк" знялася у відвертій фотосесії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще