Сьогодні бойовики значно знизили свою бойову активність вздовж усієї лінії розмежування сторін. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Терористи здійснили 10 атак на опорні позиції українських військових. Здебільшого обстріли позицій українських військ велись зі стрілецької зброї.

Таку зброю сепаратисти використали поблизу Широкиного, Опитного, Пісків та Авдіївки, що неподалік Донецька. Терористи з автоматичних станкових гранатометів обстріляли атакували бійців АТО на підступах до Санжарівки.

На Луганщині, в районі населеного пункту Сизе, позиції військових обстріляли з 82-мм мінометів та гранатометів.

Терористи з танку обстріляли Мар'їнку. У штабі АТО попереджають,що затишшя сепаратисти використовують для перегрупування та активізації бойових дій на деяких напрямках.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зокрема, на автозаправних станціях окупованого Донецька останніми днями виникла гостра проблема із пальним. Вірогідно, що його скерували для потреб сепаратистів.

Матеріал по темі: На виїзді з Донецька утворилися кілометрові затори

Нагадаємо, що сьогодні вранці терористи проводили рекогносцирування на околиці Донецька. Після чого від мешканців окупованого міста надійшла інформація про евакуацію місцевих жителів.