У Маріуполі держслужбовець винайшов новий спосіб заробітку. Він торгував перепустками в зону АТО. Кожна коштувала 200 гривень.

Про це повідомили у прес-службі Міністерство внутрішніх справ.

Посадовець Жовтневої районної адміністрації пропонував організувати оформлення та прискорення видачі документів, необхідних для перетину лінії зіткнення у зоні проведення АТО.

Правоохоронці затримали його 3 липня під час отримання хабара у розмірі 22 тис. грн.

Під час санкціонованого обшуку міліція вилучила, гроші та 39 перепусток. Вони вже були готові до видачі за цією корупційною схемою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою".

Читайте також: На Полтавщині слідчого СБУ затримали на хабарі у $ 1,8 тиcяч

Чиновнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Йому повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання щодо затримання чиновника.