Черга легкових автомобілів в кубанському порту "Кавказ" на пором до Криму за вихідні зросла до 400 автомобілів. Для порівняння, у п'ятницю, 3 липня, було 240.

Про це йдеться в повідомленні на сайті "Мінтрансу" Криму.

"На 08:00 понеділка, 6 липня, накопичення автотранспорту в порту "Кавказ" складає: 400 легкових автомобілів, 3 автобуси, 2 "Газелі", 25 вантажних транспортних засоби", – йдеться в повідомленні.

У п'ятницю ввечері в Керченській протоці оголосили штормове попередження і Керченська поромна переправа запрацювала в штатному режимі лише після покращення погоди. Шторм, як заявили в "Міністерстві транспорту", призвів до зростання черг на переправі.

Читайте також: Нічний шторм затопив керченські вулиці (фото, відео)

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Поромна переправа через Керченську протоку (переправа порт "Крим" – порт "Кавказ") – фактично єдина транспортна артерія, що зв'язує окупований Крим з материковою Росією.