СБУ розікрали плани Кремля на дискредитацію Євробачення-2017.

Про це сказав керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук на брифінгу, передає 24 канал.

"Російська сторона вже підготувала певні сценарії інформаційних, в першу чергу пропагандистських, акцій, які націлені на нанесення шкоди іміджу нашої держави", - сказав Ткачук.

При цьому він зазначив, що СБУ поки не вирішила щодо участь в конкурсі представниці Росії Юлії Самойлової. У разі заборони Росія звинувачуватиме Київ в політизації Євробачення, в іншому випадку виступлять проти українські радикали.

"Ми можемо спрогнозувати, що ця реакція може бути різкою. І відповідна картинка на російських каналах з'явиться і на Європу транслюватиметься те, що в Україні процвітає екстремізм", - сказав Ткачук.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Служба безпеки України підготувала документи на заборону російської співачці Юлії Самойлової в'їзд на три роки