Генпрокуратура, НАБУ та поліція провели ряд обшуків на території Києва та Донецької області в осіб з оточення колишнього президента Віктора Януковича та екс-голови його адміністрації Андрія Клюєва. Вони проходили в рамках кримінального провадження щодо фактів злочинної протидії протестним акціям, вбивств та інших злочинів часів Майдану.

Про це повідомила прес-служба ГПУ.

Під час обшуків правоохоронці вилучили предмети й документи, що стануть серйозною допомогою для для подальшого розслідування. Зокрема мова йде про кілька тисяч набоїв, документи за підписом "керівництва" самопроголошеної "ДНР", пристрої дистанційного доступу до рахунків у іноземному банку, фінансові схеми та документи "чорнової бухгалтерії", печатка офшорної компанії, електронні носії інформації.

Тепер слідчі уважно вивчать та проаналізують отримані папери, що в майбутньому дасть змогу притягти до відповідальності тих, хто стояв за розстрілом Майдану.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", рахунки НСК "Олімпійський" заарештували через багатомільйонні борги.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще