У Добровольчому українському корпусі "Правий сектор" заявили про доставку додаткового боєкомплекту активістам, яких правоохоронці оточили у Закарпатській області неподалік від Мукачевого.

"Група наших побратимів пробралася до них, забрали поранених і принесли додатковий боєкомплект", – про це на прес-конференції розповів спікер 13-го запасного батальйону "Правого сектора" Олексій Бик.

А зі слів прес-секретаря партії Артема Скоропадського стало відомо, що вся зброя, яка перебуває на руках у "Правого сектора", є трофейною, добутою в боях з терористами на сході України.

Він також наголосив, що носити зброю бійцям "Правого сектору" у мирних регіонах дозволяє ст. 65 Конституції України.

Читайте також: Оточені бійці "Правого сектора" оприлюднили відеозвернення

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Тим часом місцеві медики оприлюднили дані щодо загиблих та поранених внаслідок вчорашнього бою.

"Зараз в Мукачівській центральній лікарні знаходяться вісім пацієнтів, які стали жертвами перестрілки в Мукачеві вчора. Всього їх було 11, проте одного перевели в Ужгород, а ще двох перевели на амбулаторне лікуванні. Поранений у голову під час перестрілки в Мукачеві досі живий, але шанси, що виживе - мінімальні. Стан потерпілого - стабільно важкий", - йдеться в повідомленні.