Сьогодні у Львові активісти "Правого сектора" влаштували пікет під будівлею обласної адміністрації.

Про це повідомляють Подробности.

Члени організації змінили прапори Євросоюзу перед будівлею Обласної держадміністрації на чорно-червоні, якими вони користуються на масових акціях. Також активісти поставили біля адміністрації два намети з символікою "Правого сектора", однак, пізніше вони зникли.

Протестуючі також заблокували міжнародну трасу "Київ-Чоп" в 20 км від Львова, в напрямку на Закарпаття, щоб не пропустити спецназ у Мукачеві. "Правий сектор" поставив "блокпост" біля села Деревач Пустомитівського району.

Матеріал по темі: "Азов" підтримує ПС і вимагає зняти недоторканність з Ланьо та Балоги

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, в суботу вдень на території спорткомплексу "Антарес" у Мукачевому відбулася перестрілка між "Правим сектором" і охороною місцевого депутата Михайла Ланьо.

Генпрокуратура почала розслідування з приводу стрільби в Мукачевому як теракт. СБУ вимагає від активістів "Правого сектора" здатися. Спікер Володимир Гройсман назвав те, що відбувається бандитизмом.

На місці подій знаходиться лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, він проводить переговори з президентом Петром Порошенком і силовиками.