Після стрілянини в Мукачевому на Закарпатті всього до медиків звернулися 13 людей. На сьогодні, 13 липня, у стаціонарі перебуває двоє тяжко поранених, вони у реанімації, ще шість людей перебувають в обласній клінічній лікарні, повідомив начальник управління охорони здоров'я Закарпатської обласної державної адміністрації Василь Скрип.

Він зазначає, що медики дають невтішні прогнози хворому, який перебуває в комі, повідомляє Радіо Свобода.

"Прогноз на життя сумнівний, а на повноцінне життя – майже нема", – прокоментував стан пораненого Скрип.

Читайте також: "Події в Мукачевому виявили розкол в українському суспільстві" - політолог

За його словами, два бійці "Правого сектору", яких вчора передали правоохоронцям, прооперовані, у них стан середньої тяжкості – в одного бійця складне вогнепальне поранення гомілки, у другого – поранення кисті і плеча, кулі пройшли наскрізь.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше головний лікар Мукачівської райлікарні Юрій Головчак повідомляв, що за медичною допомогою звернулись одинадцять постраждалих, найважчий стан у 30-річного чоловіка, який отримав вогнепальне поранення голови, він перебуває в комі з 11 липня.