Служба безпеки протягом останніх днів провела більше 40 обшуків в житлових приміщеннях всіх сторін конфлікту в Мукачевому та Ужгороді.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Під час проведення санкціонованих обшуків у приміщеннях осіб, з якими виник конфлікт у "Правого сектора", виявили та вилучили вогнепальну нарізну та гладкоствольну зброю, ручні гранати, бойові патрони, далекомір, пристрої нічного бачення, холодне і травматичну зброю", - йдеться в повідомленні.

Силовики також відзначили, що конвоювали двох затриманих в ході спецоперації представників "Правого сектора", які брали участь у стрілянині в центрі Мукачева, спецрейсом до Києва. Ще двоє під охороною перебувають у лікарні.

СБУ вимагає від інших членів організації здатися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Матеріал по темі: Бойцов "Правого сектора" під Мукачевим знайшли за сигналом мобільного

Одного з членів "Правого сектора" сьогодні зловили за сигналом мобільного телефону, а решта ховаються в закарпатському лісі біля села Бобовичі.

Нагадаємо, 11 липня в Мукачевому Закарпатської області на території оздоровчо-спортивного клубу "Антарес" по вулиці Лермонтова сталася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями "Правого сектора". СБУ і МВС, а також обласна прокуратура проводять розслідування.

Представник організації вже повідомив, що ситуація виникла, бо вони блокували проходження контрабанди.