Харківські волонтери вирішили нагадати депутатам і місцевим жителям про те, що в сусідніх областях йде війна. Як повідомляє "Главное", вони встановили біля будівлі обласної адміністрації снаряд від РСЗВ "Смерч".

"Такими і подібними "подарунками" завалена вся контрольована нашими військовими територія, бойовики не соромляться стріляти з забороненої зброї не тільки по позиціях наших військових, а й по населених пунктах", - сказала волонтер мережі "Вільні Люди" Олена Любинецкая.

Волонтери привезли снаряд з околиць міста Щастя Луганської області.

"Війна не закінчується, наші військові і далі потребують уваги та допомоги, адже те, що наші діти живуть у мирному місті, також їх заслуга", - кажуть волонтери.

Організатори акції сподіваються, що харків'яни, які побачили снаряд, будуть більш відповідально ставитися до безпеки в місті і не забудуть, якою ціною дістається "перемир'я" на передовій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Матеріал по темі: У центрі Харкова горить будівля (відео)

Нагадаємо, що терористи протягом двох днів обстрілюють Авдіївку. Вони пообіцяли стерти її з лиця землі.