У Кіровоградській області 19-річний мешканець одного з сіл Маловисківського району викрадав метал з місць поховань на цвинтарі, щоб потім продавати його. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Голова сільської ради повідомив в міліцію про те, що на місцевому кладовищі пошкоджено декілька могил. Правоохоронці виявили факти крадіжок металевих швелерів з-під 25 пам'ятників на цвинтарях у чотирьох селах району.

Особистість вандала встановили. Безробітний місцевий житель викрадав метал з місць поховань на продаж.

Крім того, встановлено його причетність до незаконного заволодіння транспортним засобом та крадіжку з крамниці. Раніше хлопець вже був судимий за крадіжку. На його рахунку також крадіжка алкогольних напоїв, продуктів харчування та карток поповнення рахунків з магазину в сусідньому селі. Частину краденого хлопець використовував для власних потреб, а іншу він "щедро" дарував або продавав знайомим та друзям.

Читайте також: Двоє хлопчиків допомогли затримати грабіжника в Кременчузі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За фактами вандалізму розпочато кримінальне провадження за статтею "Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого".