У Лас-Вегасі вручили премії Billboard Music Awards. І найголовнішу статуетку забрала ветеран американської сцени - Шер.

Популярна співачка Гвен Стефані вручила виконавиці спеціальну нагороду Icon Award - за видатні заслуги у музичній індустрії.

Її лауреатами також є такі легенди сцени як Стіві Вандер, Прінс і Селін Діон.

Варто відзначити, що Шер не виступала на сцені Billboard Music Awards вже 15 років. Однак, дивлячись на неї, здається, що час зупинився.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

71-річна співачка заткне за пояс будь-яку молоду зірку. Шер навіть у поважному віці не зрадила фірмовому сценічному образу - прозорому боді з блискучих кристалів Swarovski та білій перуці.

Старенька Шер виконала два своїх популярних хіта - Believe і If I Could Turn Back Time.

Для другої пісні співачка змінила костюм на чорний напівпрозорий комбінезон і шкіряну куртку, в яких виступала ще у 1989 році. І вони досі їй впору.

"Я хотіла займатися цим відтоді, як мені було 5 років, і я займаюся цим уже 53 роки. Вчора мені виповнилося 71. І я можу 5 хвилин тримати планку (вправа - ред.). Я хочу подякувати своїй мамі. Тому що колись вона сказала мені: ти не будеш найрозумнішою, найкрасивішою, найталановитішою, але ти будеш особливою", - сказала Шер, отримуючи нагороду.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", канадський репер побив рекорд Адель на Billboard Music Awards 2017.