Державний концерн "Укроборонпром" вирішив представити стратегію реформування ОПК країни, зібравши всі важливі матеріали на одному сайті.

На ньому будуть показані корпоратизація, кластеризація, аудит, захист технологій та запуск Головної агенції передових досліджень і розробок, передає прес-служба концерну.

В "Укроборонпромі" сподіваються, що їм вдасться об'єднати розробників, стартапи, інвестиційні фонди і військових.

"Цей сайт – зручний інструмент отримання інформації про реформу та відслідковування кожного з етапів її впровадження. Крок за кроком, ми системно змінюємо підхід до розвитку вітчизняного ОПК, переводимо його із застарілих радянських на сучасні світові стандарти. Це дозволяє нам виробляти ще більше новітньої якісної продукції для ЗСУ і бути конкурентними на міжнародній арені", – повідомили в концерні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", нещодавно "Укроборонпром" похизувався новою розробкою.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще