Генплан Ялти на анексованому Кримському півострові обурив місцевих прибічників окупантів через те, що написаний українською мовою.

Як пише портал "Інформатор", останній раз документ на офіційному сайті адміністрації міста оновлювався 8 травня 2015 року.

Усі умовні позначення та назви об’єктів опубліковані ненависною загарбникам українською мовою.

За кілька років, що минули від початку окупації Криму, перекласти документ на "велікій і могучій" так ніхто і не спромігся. Цей момент дуже не сподобався "руськомірянам".

Згідно зі статистикою, за три роки окупації Криму кількість учнів, які ходять до українських шкіл, зменшилася в 36 разів. При цьому тільки 3,2% українців мають можливість навчатися рідною мовою

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Сімферополі опублікували книгу, в якій свастику замінили російським прапором, а слово "фашист" змінили на "москаль". На неї відразу відреагували особливо уважні активісти з числа проросійськи налаштованих громадян.