Лідер "Антимайдану" Катерина Уманець виступила в студії російського телеканалу "ОРТ" у програмі "Время покажет".

Рупор Кремля вкотре присвятив передачу подіям в Україні. Ведучі спробували довести глядачам, що у країні панує беззаконня, а на "радикалів немає жодної управи".

В якості опонента на програму запросили українського політолога Вадима Карасьова. Експерт, як міг, намагався пояснити, що українські реалії далекі від російських байок. Втім, безуспішно.

У найбільш невідповідний момент ведучі підключили до дискусії "патріотку" Уманець, яка представилася керівником Мелітопольської організації "Військово-історичний клуб "Безсмертний полк".

"Активістка" на камеру хвалилася вишиванкою і любов'ю до Батьківщини, яку нібито постійно відвідує, хоча сама живе у Москві.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Уманець, жити в Україні стало настільки тяжко, що люди змушені розплачуватися за проїзд у маршрутних таксі сіллю, що звісно шокувало жалісливих глядачів у студії.

Карасьов спробував перевести тему на успіхи України в отриманні безвізового режиму з ЄС, однак у студії оголосили рекламу.

(Епізод з Катериною Уманець дивіться з 25:00)

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", військовий експерт пояснив, як Росія зробила з українців "солодких лохів".