Чергові випробування новітньої української ракетної техніки пройшли на одному з полігонів Одеської області.

Ракета, яка призначена для ураження цілей різного класу, повністю вітчизняного виробництва - бойова частина, двигун і система управління зроблені в Україні. У виробництві ракети були задіяні понад 10 підприємств вітчизняного оборонпрому.

Випробування показали високу точність і надійність систем управління ракети.

У заході взяв участь президент Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави.
Порошенко подякував головному конструктору і військовим, які брали участь у випробуваннях.

"Вітаю вас з успішним завершенням випробувань. Вітаю вас з тим, що ракета вразила мішень. Бажаю якнайшвидшої її постановки на озброєння", - сказав він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На полігоні також були присутні міністр оборони Степан Полторак і секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська армія отримає БМП нового покоління. Нову модель бойової машини піхоти для українського війська розробляє команда конструкторів бюро імені Морозова.