Сьогодні у Києві почав роботу Центру обслуговування громадян управління патрульної служби Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

У церемонії відкриття центру брали участь прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, посол США Джеффрі Пайєтт, очільник МВС Арсен Аваков, його перший заступник Ека Згуладзе, а також заступник держсекретаря США Вільям Браунфілд.

"Дякую всім, хто допоміг! Сьогодні відкрили перший відкритий офіс поліцейського патруля!", - зазначив міністр.

Народний депутат Антон Геращенко розповів, що у центрі буде проводитися робота з адміністрування штрафів за порушення правил дорожнього руху і всіх інших випадків порушення громадянами та юридичними особами Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У світлих, просторих залах працюють десятки абсолютно нових молодих хлопців і дівчат, 90% яких які ніколи не працювали в старій корумпованій міліції та які налаштовані працювати так само якісно і добре", - наголосив Геращенко.

Читайте також: Яценюк попіарився на першій реєстрації шлюбу за онлайн заявкою (фото)

Сучасний центр, за його словами, обладнаний усім необхідним для прийому громадян із обмеженими можливостями. У будівлі встановлені електронні термінали для видачі талонів з номером у черзі.

Геращенко додав, що планується відкрити другий такий центру на Лівому березі.

Нардеп зазначив, що значну частину фінансування ремонту та купівлі обладнання для центру здійснили за кошти США та Канади.