Відомий голівудський актор Бред Пітт зробив нове тату, яке присвятив коханій та дітям. Таким чином Бред спростував усі чутки про розлучення зіркового подружжя.

На руці в області від кисті до ліктя в 51-річного актора з'явилося нове татуювання у вигляді хреста. З одного боку хреста стоїть буква А - яка позначає Анджеліну Джолі, а з іншого - Ш, М, П, З, В та Н - початкові літери імен їхніх дітей: Шайло, Меддокс, Пакс, Захара, Вів'єн і Нокс.

До речі, це не перше татуювання, яку Бред присвятив своїй неперевершеній дружині. На животі актора кхмерскою мовою написані цифри 6.4.75 - це дата народження Анджеліни.

Читайте також: Бред Пітт і Анджеліна Джолі усиновлять дитину з Сирії

На тілі Джолі теж є дві тату на честь Бреда. Це цифри, які позначають широту та довготу Оклахоми, місця народження Бреда Пітта.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Друге татуювання - малюнок у вигляді мережива на внутрішній стороні стегна. У ньому міжнародним радіотелефонним алфавітом зашифровані ініціали справжнього імені Бреда Пітта - Вільям Бредлі - WВ.