Творці довгоочікуваного серіалу зі всесвіту "Зоряний шлях" Star Trek: Discovery офіційного оголосили дату його прем'єри.

За інформацією Deadline, фанати "Стартреку" побачать перший епізод нового шоу 24 вересня цього року на кабельному каналі CBS. Перший сезон складатиметься з 15 серій. Першу його частину закінчать транслювати 8 листопада, а другу покажуть вже на початку 2018 року.

Події нового "Зоряного шляху" відбуваються на 10 років раніше "Оригінального серіалу". За сюжетом, екіпаж корабля USS Discovery NCC-1031 відправляється в подорож, щоб відкрити нові світи і цивілізації.

Головну роль у Star Trek: Discovery виконала Соніка Мартін-Грін, яка прославилась завдяки "Ходячим мерцям".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", актор Йохан Філіп Айсбек, який грає Еурона Грейджоя у "Грі престолів", розповів декілька подробиць про сьомий сезон серіалу.