Американські репортери дізналися, на кого схожі двійнята Бейонсе та Джей Зі.

Виявляється, діти, як і їхня старша сестра Блу Айві, - викапаний тато. Про це повідомив таблоїд Hollywood Life, посилаючись на джерело з оточення зоряної пари.

Бейонсе неодноразово очолювала рейтинги найпривабливіших жінок планети. Однак її спадковість весь час програє у генетичних перегонах, і діти народжуються схожими на її чоловіка Джей Зі, який, скажімо прямо, красою похвалитися не може.

За словами джерела, співачка народила ще тиждень тому, але у новонароджених виявили якісь проблеми зі здоров'ям. Тому їх ще не відпускають додому.

Інсайдер також повідомив, що Джей Зі справно відвідує дружину щодня. Пара дотримується рекомендацій лікаря і чекає, поки двійнята досить зміцніють, аби забрати їх з лікарні.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, 19 червня батько Бейонсе привітав малюків із днем ​​народження в Twitter, остаточно збивши з пантелику прихильників, які вже тиждень не можуть розібратися, коли ж співачка насправді народила.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Джей Зі знову змінив сценічне ім'я.