Експерти головного управління МВС за IP-адресою шукають невідому людину, що надіслала листа про намір вчинити замах на голову обласної державної адміністрації Ігоря Райніна.

Про це повідомив очільник міліції Харківщини генерал-майор Анатолій Дмитрієв, пише Радіо Свобода.

"Згідно з законодавством ми зареєстрували оперативно це повідомлення, що прийшло на скриньку головного управління. Вжили додаткових заходів безпеки. Наші спеціалісти розшукують за IP-адресою, є така можливість встановити осіб, хто це робить, так як було із замінуванням. Ми будемо робити все, щоб знайти", − повідомив Анатолій Дмитрієв.

Читайте також: У Харкові "замінували" три будівлі

Тепер працівників обласної адміністрації та голову державної установи Ігоря Райніна буде посилено охороняти спецпідрозділ "Грифон".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

23 липня прес-центр харківської міліції оприлюднив інформацію про те, що на відомчу електронну пошту надійшов лист від невідомого чоловіка. В ньому йшлося про намір нападу на першу особу області.

З тексту повідомлення стало зрозуміло, що злочин невідомі запланували на 24 липня під час прес-конференції за участю Ігора Райніна та керівників силових структур регіону.

У п'ятницю прес-конференція проходила за посилених заходів безпеки: територію приміщення правоохоронці обшукали з собаками, а у журналістів міліція перевіряла речі та техніку.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею "готування до умисного вбивства".