Три іменні ікони з частками мощей святого апостола Андрія Первозванного, святителя Миколая Чудотворця, праведного Іоанна Руського привезли представники Союзу десантників Криму привезли до окупованої Керчі.

Про це повідомляє Gorsovetkerch.

"Ікони з музеїв Московського Кремля знаходяться в Криму з 8 липня за ініціативи Російського клубу православних меценатів та за підтримки громадської організації "Союз десантників Криму" в рамках проекту "Росія – душа моя", – ідеться в повідомленні.

Читайте також: На Запоріжжі замість Леніна встановили годинник (відео)

Згідно інформації, десантники поводять хресний хід, перевозячи ікони із одного храму півострова в інший.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сьогодні зміцнення духовності відіграє найважливішу роль для кримського суспільства. Ми усвідомлюємо велику відповідальність, яку взяла на себе організація", – сказав голова Спілки десантників Керчі Євген Давидов.

У Керчі, біля кафедрального собору Іоанна Предтечі, ікони зустріли священнослужителі. Там же відбувся молебень.

Ікони три дні перебуватимуть у храмі. Хресна хода по окупованому півострову триватиме до вересня і завершиться у Сімферополі.