Колишній міністр юстиції Олександр Лавринович відповів ГПУ на їх намір обрати для нього арешт із заставою у розмірі 8,5 мільйона. Він повідомив, що син Максим пообіцяв внести за нього необхідну суму.

Олександр Лавринович зізнався, що таких грошей в нього немає, але син, який є керуючим партнером юридичної фірми "Лавринович та партнери", вирішить усі питання стосовно застави.

Сам екс-міністр заявив, що кримінальне провадження проти нього є політичним тиском на судову систему. Він не визнає себе винним і в будь-якому випадку не збирається покидати територію України. Сам Лавринович запевняє, що не мав будь-якого контакту з чинною владою.

Читайте також: Генпрокуратура оголосила підозру чиновнику Центру оцінювання якості освіти

Прокуратура звинувачує колишнього міністра у викраданні державних коштів у розмірі 8,5 мільйона гривень. Він нібито замовив у американської юридичної фірми Skadden аналіз судового процесу проти Юлії Тимошенко. Ці результати не використали, адже на момент їх отримання суд вже виніс вирок.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще