Кремль відчитали за злочини в Україні

Відносини між Росією і США будуть остаточно зіпсовані, якщо не знайдуть рішення кризи в Україні. Про це сказав спеціальний представник Державного департаменту США по Україні Курт Волкер.

Мажорна ДТП: син скандального регіонала залишився без паспорта

Син народного депутата Нестора Шуфрича, який став винуватцем серйозної дорожньо-транспортної пригоди, здав свій закордонний паспорт. Про це розповіли в прес-службі столичної Нацполіціі.

Стрілянина в Івано-Франківську: з'явилися нові деталі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Стрілянина в Івано-Франківську в Pasage Gartenberg сталася не без участі власника центрального продуктового ринку Ігоря Халаменду і Анатолія Француза - сина колишнього начальника прикарпатської міліції.

На окупованій Луганщині спалахнула масштабна пожежа

У селі Краснодарка на окупованій території Луганської області сталася масштабна пожежа. Очевидці повідомили, що вогонь поширювався з території Росії. Пожежа знищила 32 житлові будинки, місцеву школу та поштове відділення.

Російські літаки засікли над Латвією

Збройні сили Латвії виявили три військово-транспортних російських літака поблизу свого морського кордону. Про це оборонне відомство повідомляє в Twitter.