Російський актор Анатолій Пашинін воює на боці української армії.

Фотографії актора, уродженця України, опублікував в Twitter блогер з ніком Thirteen. "Пашинін в Широкино тусить", - написали в підписі до фотографії.

"Саме так, тусить. Він в "Грозові ворота" грає. Тільки тут дійсно вбивають", - пишуть користувачі під публікацією.

Пашинін підтримав Майдан в Україні і, природно, став головним ворогом Кремля. Спочатку він активно допомагав української армії як волонтер. Після став воювати на Донбасі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що актор Анатолій Пашинін, відомий за ролями в російських серіалах, воює на боці України як доброволець українського війська. У 2006 році Пашинін зіграв роль військового - старшого лейтенанта Дороніна в серіалі про долю російських десантників в гарячій точці 6-ї роти в Чечні "Грозові ворота", знятого за повістю А. Тамонікова. Також Пашинін знявся в таких відомих фільмах як "Ми з майбутнього", "Відданий друг" та інші.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще