Прихильниця окупації Криму просить про допомогу англійською мовою.

Відео з мешканкою Криму опублікував в мережі блогер Daniel Rodriguez. Він зазначив, що мешканка Гурзуфа ходила на референдум в Криму, однак ейфорія від Росії у неї швидко пройшла.

"Я ходила на референдум, добровільно пішла в тюрму народів і раптом з'ясувалося, що велика і прекрасна Росія залишає тебе без будинку, без житла", - прокоментував Rodriguez слова кримчанки.

Ватка стонет на языке НАТО

А теперь внимание! Четыре минуты ада и преисподнии! Гурзуфская ватка просит помощи у всего мирового сообщества и прогрессивного человечества НА АНГЛИЙСКОМ!!! Сперва топила РА-СИ-Я, РА-СИ-Я, ходила на референдум, добровольно пошла в тюрьму народов и вдруг выяснилось, что великая и прекрасная россия оставляет тебя без дома без жилья. Ватка Крыма, вы на клингонском попробуйте...и помни ватка, если бы россия не разрушила ваши дома, то это сделали бы солдаты НАТО!!!

Posted by Daniel Rodriguez on Tuesday, 29 August 2017

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що останні кілька років Російська Федерація тільки тим і займалася, що відштовхувала від себе Україну і в кінці кінців домоглася того, що українське населення просто боїться своїх сусідів. Українці трохи підправили цей висновок російського історика.