Вже шість тижнів поспіль американець Пітер Сантелло живее в українському селі Осипенко Бердянського району. За цей час іноземний турист зробив для себе важливі висновки та набув неоціненного досвіду, тому вирішив розповісти, за що варто цінувати нашу державу.

Про це йдеться у сюжеті "Голосу Америки".

На думку Пітера, Україна чимось дуже нагадує велосипед – їдеш на ньому за точно визначеним маршрутом і завжди знаєш, куди слід повернути:

"Ти не можеш планувати наперед. Але таке існування змушує велосипедиста спостерігати за тим, що відбувається навколо. Бути тут і зараз. Але з іншого боку, ви просто потрібні один одному, вам потрібен спекотний день і озеро. І все. І це можуть бути кращі моменти вашого життя", - зазначив він.

Сантелло запевнив, що українцям слід більше звертати увагу на свої нематеріальні багатства, адже тільки на нашій землі можна часто зустріти те, чого не побачиш на чужині.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Що тут є особливого - це люди. Я зустрів тут людей з великим серцем, чудових людей", - підсумував турист.

Як повідомляв портал "Знай.ua",американець зважився на унікальний експеримент: переселився на кілька тижнів в українське село.