У так званих "Луганській народній республіці" і "Донецькій народній республіці" бойовики видали наказ, згідно з яким заборонено здійснювати провокаційні дії щодо особового складу Місії ОБСЄ.

Як пишуть сепаратистські ЗМІ, ці рішення бойовики прийняли в ході переговорів Тристоронньої контактної групи. Завдання щодо збереження спокою поклали на "командирів народної міліції". У паперах вказано, що бойовики повинні забезпечити доступ спостерігачам до всіх об'єктів на їх території, а також забезпечити їх недоторканність.

У разі порушення, відразу доповідати старшому за званням. Крім того, бойовики навіть опубліколвалі "наказ" про дотримання режиму припинення вогню з 25 серпня поточного року в рамках "шкільного перемир'я".

Варто нагадати, що бойовики з самого початку перемир'я продовжували обстрілювати українські позиції. Крім того, працівники місії ОБСЄ постійно зустрічалися з ворожим ставленням з боку терористів.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що введення миротворчого контингенту ООН на окупований Донбас допоможе вирішити збройний конфлікт. Але їх потрібно розмістити на лінії розмежування.