У зоні АТО на Донбасі Росія використовує нові види зброї: від безпілотників до засобів радіоелектронної розвідки.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю радіо "Армія.FM". За словами розвідника, мова йде про безпілотники "Форпост", "Орлан-10", "Дозор" та інші.

Також путінські солдати використовують засоби радіоелектронної розвідки і боротьби "Сожитель", "Світло КУ", "Красуха". Про снаряди, патрони та інші боєприпаси навіть і говорити не варто. Вони завозяться десятками тонн.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що останнім часом Росія наростила військову присутність на кордоні з Україною трьома мотострелвовимі дивізіями. Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання журналістів, прокоментував посилення угруповання військ РФ на кордоні з Україною. Він заявив, що Росія може розміщувати військові сили на своїй території там, де вважає за потрібне, і в якому захоче кількості.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще