У Харківській області над військовою частиною в Балаклії пролетів літак, військові відкрили вогонь.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, за даним фактом копи проводять перевірку. "5 вересня в чергову частину Балаклійського відділу поліції надійшло повідомлення, що близько 14:15 над територією військової частини, розташованої в місті Балаклія, пролетів невідомий об'єкт", - повідомляють копи.

Після того, як солдати зробили в його бік кілька пострілів, літак полетів в сторону села Борщівка Балаклійського району. Як з'ясувалося, 38-річний житель Кропивницького летів на літаку "НАРП-1" з Нової Водолаги Харківської області в селище Вишневе Балаклійського району. При цьому пілот порушив правила польотів.

За фактом поліцейські порушили кримінальне провадження за ст. 281 (порушення правил повітряних польотів) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в квітні на складі зброї в Балаклії сталася пожежа.