Один з головних героїв культового телесеріалу "Гра престолів" Кіт Харінгтон прикупив старовинний фермерський будинок із земельною ділянкою у в Східній Англії, де проводить час зі своєю подругою і партнеркою в кадрі Роуз Леслі.

За нього він виклав 1,75 млн. фунтів, передає ELLE.

Раніше ЗМІ писали про те, що парочка придивлялася до квартири в Нью-Йорку, але зупинилася на на маєтку XV століття в британській глибинці. За словами закоханих, це місце нагадує їм середньовічну Англію, а аскетичний вигляд будинку, природа та клімат насоціюються з серіалом.

Цікаво, що навколо будинку зберігся рів, через який веде дерев’яний місточок. Проте всередині це абсолютно комфортне та укомплектоване всіма благами цивілізації житло.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тут є відкритий басейн, поле для гри в крокет, великий сад. На території маєтку розташовані гостьовий котедж, стайня, дерев'яні комори і павільйон для вечірок open-air.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Кіт Харінгтон та Емілія Кларк засвітилися в рекламній кампанії відомого бренду.