Службу зовнішньої розвідки доручили очолити Єгору Божку. Відповідний указ підписав президент Петро Порошенко.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. Указ президент 13 вересня, а нового керівника вже представили співробітникам зовнішньої розвідки. З червня 2015 року Єгор Божок виконував обов’язки глави місії України при НАТО.

Порошенко розповів, що діяльність Божка допомогла скоординувати зусилля міжнародних партнерів для підтримки країни, а також підвищення її обороноздатності. Ця робота, за словами президента, мала особливе значення для захисту національних інтересів України.

"Стрижнем успішності усіх починань і звершень є людина, її патріотизм, рівень професіоналізму, державницька мотивація та готовність до самопожертви - самопожертви в ім’я українського народу, української держави", - заявив Порошенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Божок замінив на посаді тимчасово виконуючого обов'язки керівника Ігоря Разнікова. Останній очолював зовнішню розвідку з червня 2016 року.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, управління СБУ в окупованих областях отримали нових керівників.