Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга від "Єдиної Росії" Андрій Анохін попросив Генпрокуратуру РФ перевірити реп-батл Гнойного та Оксімірона.

Член путінської партії побачив у протистоянні реперів екстремізм, розпалювання міжнаціональної ворожнечі і образу почуттів віруючих. Анохін виступає за введення правил участі та проведення батлів.

Депутат також виступив за проведення подібного роду дискусій між членами парламенту та навіть встиг викликати на дуель опозиціонера з Пітера Максима Резника. Анохін пропонує супернику обговорити скандали навколо фільму "Матильда" та передачі Ісаакієвського собору РПЦ.

Репер Оксімірон відреагував на сторінці у Twitter на ініціативу депутата. Він назвав розвиток подій логічним, але зазначив, що наслідки будуть негативними для усіх, якщо прокурори знайдуть екстремізм.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Держдумі РФ пропонували заборонити ЗМІ висвітлювати реп-батли після протистояння Гнойного та Оксімірона.