46-й окремий батальйон спеціального призначення "Донбас – Україна" продемонстрував готовність захищати територіальну цілісність України.

Як повідомляє глава Генштабу Віктор Муженко на своїй сторінці у Facebook, на 235-му загальновійськовому полігоні бійці показали свої навички у військовій підготовці.

Основу цього батальйону складають ті бійці добровольчого батальйону "Донбас", які виявили бажання служити в складі Збройних Сил України.

"У підсумку батальйон показав досить високі результати, що було цілком закономірно, адже основу підрозділу складають загартовані в боях військовики з високою мотивацією", - підкреслив Муженко.

Читайте також: "Стій, стріляють без попередження": побут морпіхів-новачків у Широкиному (фото)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що батальйон "Донбас" вийшов з Широкиного Донецької області, але обіцяв туди повернутись, якщо їм не покажуть письмовий наказ про їх вивід.

Екс-комбат батальону повідомив, що у Генштабі засекретили цей наказ. Проте вчора у Слов'янську президент Петро Порошенко пообіцяв, що українська армія не залишить стратегічні висоти в околицях Маріуполя. Незважаючи на вихід батальйонів з Широкиного, вони залишаться у Бердянському.