Дочірня компанія турецької авіакампанії Atlasjet "Атласджет Україна" відкрила продаж квитків на рейси за напрямками Харків-Стамбул, Львів-Стамбул, Стамбул-Запоріжжя.

Про це пише видання Zaxid.net.

"Всі поточні та наступні польоти будуть здійснювати під фірмовим найменуванням Atlasglobal", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Туреччині призупинили Twitter і YouTube

Рейс із Харкова відкривається 3 вересня 2015, польоти будуть відбуватись по понеділках, вівторках, четвергах і суботах. Виліт з Харкова о 2:00, посадка в Стамбулі в 4:30.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Рейс із Стамбула відкривається 2 вересня: виліт о 23:00, а посадка у Харкові - о 1:20. Перельоти - по понеділках, середах, п'ятницях і неділях.

Мінімальна ціна квитка з Харкова до Стамбула становить 1,9 тисяч грн, включаючи податки і плату за обслуговування.

Зі Львова до Стамбула відкривається два рейси. З 31 серпня польоти відбуватимуться щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці, а виліт здійснюється о 12:45 з приземленням в Стамбулі о 14:50.

Рейси у зворотному напрямку зі Стамбула до Львова будуть здійснюватися в ті ж дні тижня, вилітаючи з Стамбула о 6:45 і приземляючись у Львові о 8:35.

Із 7 вересня відкривається рейс зі Львова до Стамбула з вильотом в понеділок о 2:15, і приземленням о 4:20.

Зворотній рейс буде щонеділі о 23:10, а приземлення в 1:10. Мінімальна ціна квитка зі Львова до Стамбула складе 1921 грн, включаючи податки і плату за обслуговування.

Крім цього, 1 вересня компанія почне "літати" із Запоріжжя до Стамбулу і назад по вівторках, четвергах, суботах і неділях.

Виліт із Запоріжжя буде о 12:55, а приземлення о 14:50. Виліт зворотним рейсом зі Стамбула буде проходити о 6:35, посадка о 8:20. Мінімальна ціна квитка із Запоріжжя в Стамбул складе 1877 грн в одну сторону.