Картини Зої Черкаської радують легкістю та реалістичністю. Це - нешаблонні спогади, які можуть зберігатися в серцях багатьох з нас.

Про це пише hronika.info.

"Роботи наповнені маленькими деталями, кожна з яких має величезне значення, є частиною минулого. Саме це і робить їх такими цікавими і рідними", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні розпочато благодійний проект "Ти тільки живи!"

Художниця народилася і виросла в Києві, але у віці п'ятнадцяти років переїхала з родиною до Ізраїлю.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В її душі залишилося безліч спогадів із радянського дитинства.

Саме його вона і зобразила у своїх душевних картинах. Вони викличуть ностальгію у багатьох, кому довелося провести своє дитинство без інтернету, комп'ютера, мобільних телефонів і інших гаджетів.

Крім циклу про радянське дитинство, вона намалювала серію картин "Алія 90-х", присвячена російським іммігрантам в Ізраїлі.

Крім того, нещодавно в Тель-Авіві виставлялися роботи Зої, присвячені образам зі звичайного життя в Нігерії, батьківщини її чоловіка.