Скандал з домаганнями докотився і до індустрії фільмів для дорослих. Відомого в цій сфері актора і режисера Рона Джеремі звинуватили в сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє Page Six. Звинувачення на його адресу посипалися від його колеги по цеху. Акторка кіно для дорослих Джинджер Бенкс стверджує, що 30 років тому Джеремі домагався її та інших порнозірок.

Але є звинувачення і серйозніше. Наприклад, актриса Дженіфер Стіл заявляє, що Рон згвалтував її двічі в 1997 році. Режисер сказав, що хоче зробити з дівчиною фотосесію, в якій їй доведеться симулювати секс. Тоді він згвалтував її в перший раз.

Іншим разом Дженіфер погодилася залишитися на ніч у Рона, сказавши перед цим, що у неї є хлопець і вона не погодиться на секс з чоловіком. Але у себе вдома він згвалтував її вдруге.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це награний флірт і дотику для фотографій. Саме те, за що люди платять мені на зустрічах ... Якщо ви подивіться це відео, в якому Джинджер Бенкс звинувачує мене в " мацанні", то побачите, що всі там сміються й "мацають" теж. Це не я побіг за ними, а вони прийшли до мене ", - відреагував на звинувачення Джеремі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, відомий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне теж потрапив в сексуальний скандал: його звинувачують в примусі до статевого акту неповнолітньої дівчини.