Британського ясновидця Крейга Гамільтона-Паркера називають пророком долі. Він передбачав багато важливих подій минулих років і тепер склав прогноз на 2018 рік.

Про це повідомляє "Стіна". Йому вже вдалося точно передбачити перемогу Дональда Трампа на виборах в США, терористичний акт в Ніцці і вихід Великобританії зі складу ЄС.

2018-й рік ясновидець назвав періодом політичних потрясінь і екологічної кризи, викликаної погодними змінами. За його словами, майбутній період буде наповнений природними катаклізмами, які торкнуться практично всього людства. У його пророцтвах місто Неаполь в Італії евакуюють через виверження Везувію.

Сильні землетруси сколихнуть різні куточки планети, зокрема Нову Зеландію. Катаклізми чекають ті місця, де було спокійно протягом тисячі років.

Руйнування масивного шельфового льодовика Антарктики призведе до непрохідності в деяких місцях південних морів. Жахливі пожежі обрушаться на Каліфорнію і Австралію, повені стануться в Індії і Китаї. Сильні буревії пронесуть в Карибському басейні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Що стосується політичної обстановки і світових конфліктів, то і тут, за словами Гамільтона-Паркера варто готуватися до випробувань. У Північній Кореї відбудеться переворот, в результаті якого Кім Чен Ин буде скине власний народ. Можливо, він сховається в Китаї.

У світі вибухне пандемія грипу, ймовірно, що її початок покладе біологічна війна, розгорнута Північною Кореєю або терористичним угрупуванням.

Є у екстрасенса передбачення і про Україну. Країну звинуватять в незаконному продажі ракет і ядерних технологій.

Відома американська компанія потрапить в скандал, пов'язаний з масовим шахрайством з біткоїнами. Виявиться, що гроші йшли на фінансування тероризму і війни.

Активізуються і терористи. Вони застосують хімічну зброю за допомогою безпілотників в одній або декількох європейських столицях.

Зазнає невдачі спроба імпічменту Дональда Трампа, в результаті американський президент стане більш популярним.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, український екстрасенс Роман Шептицький, якого добре знають жителі Тернопільщини, розповів закулісну історію популярного шоу "Битва екстрасенсів".