Жителі міста Рудно (Львівська область) опинилися на порозі екологічної катастрофи: в місцевій річці другий день подярд варто піна.



Як повідомляє портал Рoliteka, про це заявила депутат міськради Ольга Посипанко.



"Сива вода. Пена досягає іноді двох метрів! Вода в колодязях і свердловинах не придатна для споживання! Люди продовжують набирати воду з джерела і труїти своїх рідних!", - пише депутат на своїй сторінці в Facebook і зазначає, що ні на один із запитів комунальні служби відреагувати не зволили, і тільки місцеві депутати склали відповідний акт.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


"Не розумію в принципі, чим займається природоохоронна прокуратура, якщо на два моїх депутатських запити немає жодного реагування або відповіді! Не розумію, що робить Держекоінспекція, до якої потрібно звернутися письмово, щоб вони зробили обстеження річки!", - написала Посипанко і підкреслила, що буде і далі звертатися до всіх можливих інстанцій.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Мелітополь опинився на межі катастрофи.