Зустрівши нову людину у своєму житті, ми так часто боїмося помилитися – а чи справді саме це ті стосунки, які триватимуть все життя, або, принаймні, не розпадуться за кілька місяців, немов розірване намисто.

Справді, визначити всі підводні камені одразу зовсім не просто. Але все одно було б краще уникати сварок і досягти порозуміння. Тому варто заздалегідь пильно придивитися, хто поруч із вами, повідомляє Clutch.

Сварки: як діяти?

По-перше, не бійтеся конфліктів. У кожної пари вони є, просто не всі це показують. Перейматися потрібно, коли під час сварки людина не просто грубо поводиться, але й не визнає цього. Наприклад, може штовхнути, а потім ще й звинуватити вам у всіх гріхах і що гірше – змусити просити за це вибачення.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Якщо на вас підняли руку при дітях, чи друзях: ставте крапку у таких стосунках і навіть не шкодуйте. За кілька років самі собі будете вдячні. Висновок простий. Не бійтеся визначати межі дозволеного,припиняти те, що вас мучить. Адже психологія жертви ще нікому у житті не допомагала.

Просить вибачення, чи диктує правила

Спостерігайте за реакцією вашої пасії після суперечки. Якщо просить вибачення, приймайте, але не забувайте робити це щиро. Коли на поступки йдете тільки ви, то це входить у традицію. Дуже погану традицію. Людина з такими амбіціями та его може легко сто разів запрошувати вас на побачення, а потім при першій нагоді принижувати публічно – ну, справді, ви ж все пробачаєте?

Не вимагайте сто разів на день казати "я тебе люблю". Краще слідкуйте за вчинками, вони красномовніше будь-якої клятви.

Дивіться: чи буває дружба між чоловіком і жінкою?

Як повідомляв портал "Знай.ua", медсестра зізналася, про що шкодують люди перед смертю.