Китайська топ-модель Мін Сі впала на подіумі під час грандіозного показу Victoria's Secret, який пройшов у понеділок, 20 листопада, в Шанхаї.

Дівчина, з'явившись на подіумі в своєму пишному вбранні, посковзнулася і впала на коліна. Однак модель не розгубилася, а стала поправляти свої шати, мило усміхаючись при цьому.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Колега Мін Сі допомогла їй піднятись, після чого дівчина продовжила свій круговий обхід головної сцени шоу.

"Мені дуже шкода, що я всіх розчарувала. Спасибі всім за турботу. Будучи моделлю протягом семи років, я падала багато разів", - зізналася пізніше Мін Сі на особистій сторінці в китайській соцмережі Weibo.

Зазначимо, що бренд Victoria's Secret проводить такі покази щорічно з 1995 року. 20 листопада в Шанхаї пройшов 22 показ, в якому взяли участь такі знаменитості, як Белла Хадід, Алессандра Амбросіо, Римі Стрідд, Кендіс Суанепоель та інші.

Як повідомляв портал "Знай.ua", видовищний показ нижньої білизни Victoria's Secret у Шанхаї зачарував глядачів своїми новинками та моделями, які їх презентували.