В українських кінотеатрах збираються показувати російський фантастичний фільм "Останній герой".

Як пишуть в групі Facebook "Бойкот російського кіно", героєм фільму виступить традиційний російський герой Іванко. За сюжетом він з волі випадку переноситься з сучасної Москви в фантастичну країну Білогір'я. У цьому паралельному світі живуть герої російських казок.

Фільм "Останній герой" знятий Росією, режисером Дмитро Дьяченко. Студія: Walt Disney Pictures, Yellow, Black & White. В описі зазначено, що він знятий в жанрі комедійного фентезі. У ролях: Віктор Хоріняк, Міла Сивацька, Катерина Вілкова, Олена Яковлєва та інші.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі в багнети взяли цю новину. За їхніми словами, так можна дійти до того, що і фільм "Крим" показувати. А потім - що "Путіна на ранок запросимо" - пише користувач Facebook Tyler Anderson.

Офіційний український трейлер

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лапландія вважається країною чудес. Саме тут проходила велика частина сюжету казки "Чудова подорож Нільса з дикими гусьми". Тут же за переказами знаходиться резиденція і майстерня Діда Мороза. Насправді, Лапландія ніколи не мала самостійної державності і є заполярній областю, розділеної на сьогоднішній день між Норвегією, Швецією, Фінляндією та Росією. Однак чудесні події тут все-таки відбуваються.

У ніч на 17 листопада над Фінляндією, Норвегією і Мурманської областю пролетів метеор. Він потрапив на відеореєстратори фінських і російських автомобілістів.