Стефанія Ферраріо — красива дівчина з приголомшливою фігурою типу пісочний годинник. А ще 24-річна модель рекламує нижню білизну і одяг, хоча її розмір зовсім не XS.

Через вкорінені стереотипи ми, відкриваючи каталог одягу, очікуємо там побачити струнких модельок, а не жінку з пишними формами.

Параметри Стефанії — 100-72-104. Тим не менш, дивлячись на її фігуру, ніхто не скаже, що вона не може бути моделлю.

Сама Стефанія впевнена, що не варто обмежувати і ображати дівчат, навішуючи на них ярлик "розмір плюс", якщо вони трохи більші за вішак.

Красуня завжди розчаровується в людях, які називають її моделлю розміру "плюс" тільки тому, що її форми не вписуються в уявлення про розміри звичайних моделей

"Я модель. На жаль, в модельному бізнесі, якщо ви трохи більше звичайного розміру, то ви зважаєте розміру плюс, і тому мене часто називають моделлю розміру" плюс ". Я знаходжу це утиском прав і можливостей." - каже Стефанія Ферраріо.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", відома американська модель Ешлі Грем, яка підкорила світ ефектним пишним тілом, показала, як би виглядав янгол Victoria's Secret з формами plus-size.